ΠΑΣΟΚ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Ζάππειο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά την εκδήλωση της Δευτέρας στο Ζάππειο, το ενδιαφέρον στο ΠΑΣΟΚ στρέφεται σήμερα και πάλι στο χώρο του Ζαππείου, όπου θα γίνει η εκδήλωση εορτασμού των 40 χρόνων του κόμματος από την ίδρυσή του, μέσα σε ένα κλίμα εσωστρέφειας και ρήξης, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

αναμένεται να δώσει το στίγμα της ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης, με στόχο τη μετάβαση στην Κεντροαριστερά, μέσα σε κλίμα συσπείρωσης. Η ομιλία του κ. Βενιζέλου θα είναι απάντηση στις επικρίσεις που εκφράζονται εσωκομματικά, όπως ο ίδιος είχε διαμηνύσει ήδη από τη Δευτέρα. «Θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας που δεν μπορεί να χαρίζεται ούτε να αδικεί» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου η συμμετοχή στην εκδήλωση να είναι μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη από αυτή της Δευτέρας, ύστερα από τα όσα έγιναν. Ένα μαζικό γραπτό μήνυμα εστάλη το απόγευμα της Τρίτης σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα στο λεκανοπέδιο της Αττικής: «Σας περιμένουμε στη γιορτή των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Ζάππειο, για την αρχή της Αλλαγής που θέλουμε να δούμε».

Η λέξη-κλειδί στο κομματικό SMS ήταν η «Αλλαγή», με τον κ. Βενιζέλο να θέλει να αναδείξει έναν οδικό χάρτη για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, με στόχο τη μετάβαση στην ενιαία Κεντροαριστερά.

Στη σημερινή εκδήλωση κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Βενιζέλος, ενώ έχουν προσκληθεί οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Σημίτης. Ο κ. Σημίτης θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Το άρθρο ΠΑΣΟΚ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Ζάππειο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα