ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητο: 0-0 με δύο διακοπές του αγώνα

Μετά από δύο διακοπές, για έντονη βροχόπτωση και για πτώση της τάσης του ρεύματος, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

 Πολύ μέτριο το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά να μην μπορούν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ.

Στο 10', ο διαιτητής Δασκαλόπουλος διέκοψε

την αναμέτρηση, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στα Γιάννενα και μετά από περίπου 35 λεπτά και από προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΣ για να καθαριστεί το γήπεδο, οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, μετά την διακοπή, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ στο 15'.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει την υπεροχή, εκμεταλλευόμενος και την δυσκολία των φιλοξενούμενων να προσαρμοστούν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους υπήρξε νέα διακοπή, αφού έπεσε η τάση του ρεύματος στους Ζωσιμάδες!

Ωστόσο, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και το παιχνίδι συνεχίστηκε, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παραχωρεί την δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα και τον Ατρόμητο να μένει χωρίς νίκη, για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.


Keywords
Τυχαία Θέματα