Παρουσιάζεται το όραμα και οι πολιτικοί στόχοι της «Κοινωνίας Πρώτα»

Μετά από μήνες επεξεργασίας η Συντονιστική Επιτροπή της πολιτικής κίνησης η «Κοινωνία Πρώτα» παρουσιάζει το πρόγραμμά της την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Cafe Black Duck (Χρήστου Λαδά 9Α, Πλατεία Καρύτση-Αθήνα) που περιέχει το όραμα και τους πολιτικούς στόχους της, καθώς και την στρατηγική επίτευξής τους.

Επίσης θα παρουσιαστούν και θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση το επόμενο δίμηνο, 120 συγκεκριμένες, ρεαλιστικές

και συνάμα ανατρεπτικές δράσεις για την έξοδο από την κρίση.

Η ανατροπή αυτής της πολιτικής που επιβάλλει η Τρόικα και εφαρμόζει η Κυβέρνηση είναι ζωτική ανάγκη για την Ελληνική κοινωνία. Η «Κοινωνία Πρώτα», με το δικό της διακριτό πολιτικό εγχείρημα, θα συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας, αποτελώντας καταλύτη για μια ευρεία συμμαχία δημοκρατικών προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων σε προγραμματική βάση.

"Η Κοινωνία Πρώτα" είναι ελληνική πολιτική κίνηση η οποία ιδρύθηκε από τους ανεξάρτητους βουλευτές Πάρι Μουτσινά (Μαγνησία) και Οδυσσέα Βουδούρη (Β' Αθηνών) καθώς και τους πολιτευτές Γιάννη Κεμανίδη (Τρίκαλα) και Στέφανο Κατσάρα (Καρδίτσα). Μαζί με σειρά άλλων στελεχών που προερχόταν κατά βάση από την Δημοκρατική Αριστερά, και πολλούς ανένταχτους πολίτες στις 24 Απριλίου 2013 στην Αθήνα προχώρησαν στην ίδρυση της κίνησης με στόχο την μετεξέλιξη σε κόμμα με εναλλακτική ρεαλιστική πολιτική πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα