Το προσωπικού του Σ.Π.Α.Π στην πρώτη γραμμή για βοήθεια

Το προσωπικό του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) επέδειξε άμεση εγρήγορση στη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, ανταποκρινόμενος σε όλα τα συμβάντα όπου εκλήθη για να συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα επιδείξει και πάλι στο επόμενο (την ερχόμενη εβδομάδα) κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει το λεκανοπέδιο.

Στην πρώτη γραμμή, διεκπεραίωσε δεκάδες κλήσεις πολιτών ως επί το πλείστον στους δήμους Αμαρουσίου, Πεντέλης, Κηφισιάς και Χαλανδρίου για κοπή δέντρων που είχαν πέσει λόγω των σφοδρών ανέμων. Οι εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π

συμμετείχαν και στην κατάσβεση της φωτιάς που προκάλεσε πτώση δέντρου σε υπόγειο γκαράζ.

Επιδεικνύοντας από την πρώτη στιγμή την απαιτούμενη επιχειρησιακή ετοιμότητα συνέδραμε το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διευκολύνοντας την κοπή των δέντρων και την απομάκρυνσή τους για την ασφαλή διέλευση πεζών και οδηγών.

Για τη συμβολή του στη διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία, ευχαρίστησε το δυναμικό του Σ.Π.Α.Π ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα