Παρίστανε τον εφοριακό και άρπαξε από ηλικιωμένη 500 ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Πέτρου Καρσιώτη

Είναι γνωστή η… ζαλάδα των πολιτών για το τι χρωστάνε και τι δεν… χρωστάνε στην Εφορία, καθώς καθημερινός είναι ο «βομβαρδισμός» και με νέες ρυθμίσεις οφειλών. Έτσι, θα ήταν αδύνατο να μην εκμεταλλευθούν απατεώνες τη σύγχυση που προκαλείται σε πολλούς φορολογούμενους, ιδιαίτερα στα ηλικιωμένα άτομα, που αδυνατούν να συγκρατήσουν όσα ακούνε.

Στα Φάρσαλα «χτύπησε» αυτή τη φορά ένας δήθεν φοροτεχνικός! Με παρουσιαστικό καλοντυμένου, φρεσκοξυρισμένου

και ευγενέστατου δεν αντιμετώπισε και ιδιαίτερα προβλήματα να συστηθεί ως «ο φορετεχνικός της κόρης της»! Της είπε ότι ήταν… άμεση ανάγκη να του παραδώσει η μητέρα 500 ευρώ να τα δώσει στην Εφορία γιατί αντιμετώπιζε η κόρης της κίνδυνο σύλληψης και φυλάκισης για χρέος που είχε βεβαιωθεί.

Έντρομη η γυναίκα μπροστά στον κίνδυνο σύλληψης της κόρης της, μπήκε στο σπίτι, βρήκε 500 ευρώ που είχε εκεί για τις ανάγκες της και τα παρέδωσε στον… ευγενέστατο κύριο. Εκείνος, την… ευχαρίστησε και αφού μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε συνεργός τους, εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι την είχε εξαπατήσει ο… φοροτεχνικός, όταν επικοινώνησε με το παιδί της, που δεν χρωστούσε δεκάρα στην εφορία! Έτσι, κατήγγειλε την υπόθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που κατάλαβαν από την περιγραφή του «μαϊμού» φοροτεχνικού ότι έχει χτυπήσει και σε άλλες κοντινές περιοχές.

Το άρθρο Παρίστανε τον εφοριακό και άρπαξε από ηλικιωμένη 500 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα