Παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα που κάλεσε Σαρρή, Μαρινάκη και Μελισσανίδη

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης δια μέσου του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου είχαμε μετά τις χθεσινές εξελίξεις με την επίθεση στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορο Ζωγράφο, τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Γιώργο Σαρρής, καθώς και τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι θα βρεθούν ενώπιών του προκειμένου να παράσχουν στοιχεία και διευκρινίσεις για το θέμα που έχει προκύψει. θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ προέβη σε καταγγελίες με αφορμή την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο, κατονομάζοντας τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον κορυφαίο παράγοντα της Ένωσης να απαντά με ανακοίνωση, την ώρα που η ΕΠΟ ανέβαλλε τις αγωνιστικές όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας.

Οι τρεις παράγοντες του ποδοσφαίρου μας αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. .

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Σιμιτζόγλου προέβη σε παρόμοια κίνηση και όσον αφορά την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο μπάσκετ, καλώντας τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους την προσεχή Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα