Ένα βήμα πριν από την απόλυση ο Ρανιέρι – “αγκάθι” η μεγάλη αποζημίωση

Η κακή εικόνα της Εθνικής και η αναπάντεχη ήττα από τα νησιά Φερόε φέρνει το διαζύγιο μεταξύ της ΕΠΟ και του Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος όμως δεν παραιτείται, αυτό είναι δεδομένο. Με βάση λοιπόν αυτό το δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοίκηση της ΕΠΟ είναι η αποζημίωση (1,5 εκ. ευρώ) του Ιταλού προπονητή. Το ίδιο δεδομένη είναι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, και η απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή

για το θέμα και το μόνο που μένει είναι να δούμε πως αυτό θα εκφραστεί. Θα υπάρξει απόλυση και άρα αποζημίωση του κ. Ρανιέρι η οποία είναι πολύ υψηλή καθώς θα πάρει το σύνολο του συμβολαίου του ή πίεση για παραίτηση από ένα μέρος του ποσού μέσω μιας άδειας με αποδοχές;

Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, μαζί με τους συνεργάτες του, συγκάλεσε ένα “άτυπο” Δ.Σ. σε γραφεία στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά το τέλος του αγώνα με τα Νησιά Φερόε, ώστε να δουν το πως θα κινηθούν από ‘δω και πέρα. Παρών και ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην συνάντηση αυτή.

Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα με την αποζημίωση ο Ιταλός προπονητής θα ήταν ήδη παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής μας μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα και την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει.

Νωρίτερα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλος Παπαδημητρίου, τόνισε στην ΝΕΡΙΤ: “Δεν έχει γίνει συμβούλιο. Οι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους. Δεν έχει προκύψει επαφή του προέδρου με τον προπονητή. Δεν ελήφθησαν και ούτε θα ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι ένα βράδυ με τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την Ομοσπονδία, αλλά και για την ομάδα και τους παίκτες πάνω απ’ όλα. Είναι ένα βράδυ κατά το οποίο η Εθνική έχει χάσει εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε. Τα πάντα απόψε είναι πρόβλημα. Πριν μιλήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή, από τη θέση μου είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσω. Τρέχουν οι εξελίξεις, θα σας κρατούμε ενήμερους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα