Παράνοια:Η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα βασιζόμενη στην αναχρονιστική συνθήκη του Δουβλίνου, η οποία όλο αλλάζει και όλο η ίδια μένει.

Ο κανονισμός Δουβλίνο δύο μεταξύ άλλων παράλογων διατάξεων για τα σημερινά δεδομένα προβλέπει ότι: κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του!

Κατά συνέπεια η Α. Μέρκελ

η οποία δέχεται πιέσεις στο εσωτερικό της Γερμανίας για τους χειρισμούς της στο προφυγικό ετοιμάζεται να στείλει -για ευνόητους λόγους- στην Ελλάδα όσους μετανάστες κρίθηκαν υπεράριθμοι. Οι πρόσφυγες αναμένεται να έρθουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr την εν λόγω απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε πρόσφατα μιας σύσκεψης στο Ηράκλειο όπου προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε εξάλλου σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η Ελλάδα από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού! Την ίδια ώρα η Ε.Ε έχει εκταμιεύσει πάνω από 2 από 3 δισ. ευρώ προς την Τουρκία όπως προβλέπεται από την μεταξύ τους συμφωνία.

Το άρθρο Παράνοια:Η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα