Παραδόθηκε ο σεκιουριτάς που χτύπησε τον 31χρονο Κύπριο στην Μύκονο

Παραδόθηκε σήμερα στις αστυνομικές αρχές ο υπάλληλος της εταιρείας που είχε αναλάβει την ασφάλεια του beach Bar στη Μύκονο, στο οποίο έγινε το περιστατικό με τον Κύπριο θαμώνα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον σεκιουριτά, τα χτυπήματα του οποίου τον έστειλαν με σοβαρές κρανιοεκγκεφαλικές κακώσεις, στο Νοσοκομείο

Όπως αναφέρεται από το protothema.gr ο Σεκιουριτάς παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία, η οποία έχει συλλάβει και ένα ακόμα άτομο, τον υπεύθυνο της εταιρείας σεκιούριτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παραδόθηκε στην αστυνομία σήμερα το πρωί ο υπάλληλος εταιρείας ασφάλειας που αναζητούνταν για τον ξυλοδαρμό του 31χρονου σε κλαμπ στη Μύκονο.

Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι απομάκρυναν από το κατάστημα τον 31χρονο και τον Άγγλο. Όταν ο 31χρονος που εργάζεται στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο υπάλληλος της εταιρείας διαπληκτίστηκε μαζί του με αποτέλεσμα να υπάρχει η κατάληξη που έχουμε σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα