Παραδέχονται οι Ουκρανοί το φόβο τιμωρίας από την UEFA

Σε δηλώσεις του σε ουκρανικά Μέσα, ο δικηγόρος της Μέταλιστ Ντμίτρι Κορόμπκο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τιμωρία της Μέταλιστ λέγοντας ότι το σενάριο αποκλεισμού της Μέταλιστ από την Ευρώπη είναι πιθανό, ενώ επιμένουν πως θα ζητήσουν την παραγραφή του αδικήματος για πέντε χρόνια και ελπίζουν πως η UEFA θα δεχθεί το αίτημά τους, όπως τόνισε ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας, Σεργκέι Καρκόφ.

Ο δικηγόρος της Μέταλιστ δήλωσε: «Το επόμενο Σάββατο θα μπορέσουμε να σας πούμε περισσότερα, πάντως η UEFA

μπορεί να τιμωρήσει την ομάδα. Το σενάριο αποκλεισμού της Μέταλιστ από την Ευρώπη είναι πιθανό, είναι δύσκολο να πω βέβαια πώς θα συμπεριφερθεί η UEFA. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έχει την δυνατότητα μέσα σε 30 μέρες να προσφύγει κατά της απόφασης στο CAS. Μπορεί να ζητήσει να μην εκτελεστεί η απόφαση. Αν το CAS όμως αναστείλει το δικαστήριο, η UEFA είναι αναγκασμένη να εκτελέσει την απόφαση».

Η ουκρανική ιστοσελίδα fanat.ua σε σημερινό της δημοσίευμα σημειώνει πως η απόφαση της UEFA θα ανακοινωθεί σύντομα και το πιθανότερο είναι πως αυτή η απόφαση θα είναι καταδικαστική για την Μέταλιστ, ενώ η έγκυρη «Segodnya» υποστηρίζει πως το θέμα δεν θα... τραβήξει για πολύ ακόμα, μιας και στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της η UEFA!

Keywords
Τυχαία Θέματα