Παπαδημούλης: Προχωρούμε συσπειρωμένοι

«Προχωρούμε συσπειρωμένοι στη μάχη που απαιτείται για να είναι αυτές οι επιλογές νικηφόρες», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 σχετικά με τις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις 13 Περιφέρειες της χώρας και το Δήμο της Αθήνας, που προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων.

«Επιλέξαμε

δέκα στελέχη του κόμματος και τέσσερις ανθρώπους που δεν ανήκουν στο κόμμα. Την άποψη που λέει ότι οι καλοί και οι κατάλληλοι είναι μόνο μέσα στο κόμμα, δεν την συμμερίζομαι προσωπικά», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης προσθέτοντας ότι «η Αριστερά στο χώρο της Αυτοδιοίκησης επέλεγε πάντα συνεργασίες».

Σε ό, τι αφορά στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο βουλευτής σχολίασε: «Αυτό που καταλογίζεται στον Οδ. Βουδούρη -μια υποψηφιότητα που θα κριθεί από τους πολίτες όπως όλες- είναι ότι ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε και διαγράφηκε από τη ΔΗΜ.ΑΡ για ‘αριστερή απόκλιση’».

Υπενθύμισε μάλιστα ότι «το πρώτο Μνημόνιο το έχει επίσης ψηφίσει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έχει ομολογήσει ωστόσο ότι ήταν μια λάθος επιλογή».

«Ομόφωνα στον ΣΥΡΙΖΑ -και με τη σύμφωνη γνώμη του Π. Λαφαζάνη- εντάχθηκε τότε ο κ. Κουρουμπλής στο ψηφοδέλτιό μας. Κατά τα άλλα ο ίδιος ο Π. Λαφαζάνης και όσοι σύντροφοι συμμερίζονται τις απόψεις του πάντοτε στηρίζουν τις συλλογικές αποφάσεις», συμπλήρωσε, λέγοντας στη συνέχεια πως «όσοι περιμένουν ότι θα υπάρξει ρήξη ή διάσπαση απλώς θα μείνουν με ευσεβείς πόθους».

Keywords
Τυχαία Θέματα