Παπαδημούλης: Νιώθω καλά όταν με κατηγορεί ο Άδωνις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για όλους και για όλα μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για αναβάθμιση ακραίων στελεχών συγκρίνοντας την μάλιστα με την παλιότερη Νέα Δημοκρατία. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» πως είναι πολλοί αυτοί που έχουν σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και τάσσονται υπέρ

της ελάφρυνσης του χρέους. Όσο για το μεταναστευτικό, είναι άμεση η ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι σε μία λύση. Η επίσκεψη Ομπάμα , όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης κινείται άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Όσο για τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στη Χίο, σχετικά με τους «αντιδημοκράτες κομμουνιστές», ο κ. Παπαδημούλης απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων: «Όταν με κατηγορεί ο κ. Γεωργιάδης, θεωρώ ότι καλό έχω κάνει».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως «η σημερινή ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή και τόνισε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη που αναβάθμισε στελέχη, τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τα είχε χαρακτηρίσει άκρα».

Υπέρ μιας κοινής γραμμής με την αξιωματική αντιπολίτευση, φαίνεται πάντως να είναι ο κ. Παπαδημούλης, στον πόλεμο κατά της διαφθοράς και της ανομίας. Απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες και το νόμο Παππά, δήλωσε πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να γίνουν σεβαστές.

Ζήτησε δε από τη Νέα Δημοκρατία να μη βάζει εμπόδια στη διαδικασία, αλλά να πάρει θέση προκειμένου να αλλάξει το αδιαφανές πεδίο στο χώρο των ΜΜΕ. Ένα κλίμα που θα σέβεται τους κανόνες, είναι η μόνη λύση που βλέπει ο κ. Παπαδημούλης, στην περίπτωση που ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός.

Οι άνθρωποι της πολιτικής οφείλουν να βάζουν το δημόσιο συμφέρον πάνω από το κομματικό και το ατομικό, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν πάθει βέρτιγκο, που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση».

Το άρθρο Παπαδημούλης: Νιώθω καλά όταν με κατηγορεί ο Άδωνις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα