Παναθηναϊκός: Λαγός μέχρι το 2017

Τελικά το «σίριαλ», που πήγε να δημιουργηθεί σχετικά με την παραμονή ή όχι του Τάσου Λαγού στον Παναθηναϊκό έλαβε τέλος, καθώς ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» επέλεξε να ανανεώσει με την ομάδα της καρδιάς του μέχρι το 2017.

Ο Λαγός την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει κάνει τις 19 από τις 30 εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό ενώ πέτυχε και τα πρώτα δύο γκολ του στη Λιβαδειά. Τη σεζόν 2011-12 είχε δύο συμμετοχές, από μία

σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και πέρυσι είχε εννέα (έξι στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και μία στην Ευρώπη ως αλλαγή στην ήττα από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο».

«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ. Είχα καλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να κάνω το πρώτο βήμα. Συμφώνησα να μείνω για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και να βοηθηθώ μέσω του συλλόγου στο μέλλον», ανέφερε αρχικά στη «Sportday» ο Λαγός και πρόσθεσε: «Φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να προσφέρω στον σύλλογο για να πετύχει τους στόχους του». Τέλος, σχετικά με το τι άλλο τον κράτησε στο Τριφύλλι εκτός από την αγάπη του για την ομάδα, δήλωσε πως: «Ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα