Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έγινε απόψε το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-1 των «ερυθρόλευκων» με το αυτογκόλ του Μαζουακού στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης και το γκολ του Πέτριτς στο 78΄, ενώ για τον Ολυμπιακό

μείωσε ο Ντομίνγκεζ στο 90+5΄.

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε η προσοχή στις άμυνες και στον χώρο του κέντρου με τις ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις η μία στην εστία της άλλης, ενώ στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τις δύο ομάδες να επιζητούν το γκολ και το θέαμα να ανεβαίνει με την μπάλα να πλησιάζει και στις δύο εστίες.

Αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν ο Παναθηναϊκός στο 49ο λεπτό με αυτογκόλ του Μαζουακού στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Ντουρμάζ είχε χάσει ευκαιρία μόνος απέναντι στον Στιλ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Το 2-0 όμως στο 78ο λεπτό με ωραίο σουτ του Πέτριτς, ο οποίος μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρομπέρτο, έγειρε την «πλάστιγγα» υπέρ των γηπεδούχων, χωρίς όμως να τα παρατήσουν οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν τελικά μόνο να μειώσουν με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Ντομίνγκεζ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Γκολ: 49′ αυτογκόλ Μαζουακού, 78′ Πέτριτς, 90+5′ Ντομίνγκες

Κίτρινες Κάρτες: Σαντάνα (Ολυμπιακός), Πέτριτς (Παναθηναϊκός), Λαγός (Παναθηναϊκός), Νάνο (Παναθηναϊκός), Zέκα (Παναθηναϊκός), Xάρα (Ολυμπιακός), Σίλντεφελντ (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός (76′ Μέντες), Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης (61′ Ατζαγκούν), Πέτριτς, Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (85′ Αφελάι), Ντοσεβί (75′ Τσόρι), Φορτούνης (65′ Χάρα), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα