Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0 στο 78΄

Ισόπαλο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στο οποίο αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο το οποίο άρχισε με μικρή καθυστέρηση λόγω ρίψης φοτοβολίδων, μια εκ των οποίων κτύπησε τον Κασάμι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 49΄με αυτογκόλ του Μαζουακού.

Ο

διαιτητής της αναμέτρησης αφού συνομίλησε και με τις δύο πλευρές και έδωσε σαφείς οδηγίες για τη ρίψη αντικειμένων, ξεκίνησε το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε η προσοχή στις άμυνες και στον χώρο του κέντρου με τις ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις η μία στην εστία της άλλης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και το σκόρ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό στο 49ο λεπτό με αυτογκόλ του Μαζουακού στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Ντουρμάζ είχε χάσει ευκαιρία απέναντι στον Στιλ για το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Πέτριτς, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρομπέρτο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίντεφελντ, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Μασουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα