Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Δήθεν αποκαλύψεις

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ένα ρεπορτάζ της «Nova», που έκανε λόγω για πειθαρχικά παραπτώματα και συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα. Για το θέμα αυτό, τοποθετήθηκαν οι δύο γενικοί διευθυντές της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης μέσω ανακοίνωσης τους. Στην εν λόγω

ανακοίνωση οι δύο θρύλοι της ομάδας κάνουν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και αναφέρουν πως το ρεπορτάζ του καναλιού είναι ψευδής. Ενώ, τόνισαν πως θα υπερασπιστούν την ομάδα από «καλοθελητές».

Οι Γενικοί Διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κ.κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης προχώρησαν στην κάτωθι κοινή δήλωση: “Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι σε μια δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά, χθες σε αθλητική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού NOVA, ακούστηκαν δήθεν σημαντικές αποκαλύψεις για την ομάδα μας. Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, τόσο για τα πειθαρχικά παραπτώματα εντός ομάδας όσο και για την εμπλοκή του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα σενάρια αυτά επανήλθαν σήμερα “εμπλουτισμένα” σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: “Θα τους αντιμετωπίσουμε”

…”Από την αρχή της φετινής προσπάθειας ζητήσαμε υπομονή και κατανόηση από όλους. Ζητήσαμε να μείνουμε ενωμένοι και να σεβαστούμε την ιστορία και την κληρονομιά του Παναθηναϊκού. Με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, θα αρχίσει και η προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης και σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν υπήρχε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα ή οτιδήποτε αντίκειται στις αρχές και την κουλτούρα της ομάδας μας, θα είχε αντιμετωπιστεί άμεσα με απόλυτη αυστηρότητα. Ξεκινήσαμε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν υποσχεθήκαμε λαγούς με πετραχήλια. Υποσχεθήκαμε να προστατεύσουμε την ομάδα ειδικά από καλοθελητές που, όταν σε βλέπουν να παραπατάς, έρχονται να σου δώσουν την χαριστική βολή. Θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια απερίσπαστοι, παλεύοντας μέρα με την ημέρα. Στις χαρές και στις λύπες μαζί».

Δείτε ακόμη: Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί ΑγώνεςΙσοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και ΟυέσκαΘετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα