Πακιστάν 2016-Ξύλο στις γυναίκες που δεν θέλουν σεξ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εν έτει 2016 στο Πακιστάν τίθενται υπό συζήτηση τέτοια νομοσχέδια.Και αυτά τα αποφασίζει το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας, το οποίο είναι ένα 20μελές συνταγματικό σώμα, ουσιαστικά άμεσος σύμβουλος της κυβέρνησης στα νομοθετικά.

Το εν λόγω συμβούλιο χαρακτηριστικά σε συνεδρίασή του απέρριψε πρόταση νομοσχεδίου επαρχίας περί «Προστασίας των Γυναικών ενάντια σε πράξεις βίας» χαρακτηρίζοντάς το «Αντί-ισλαμικό»!

Δείτε πρόταση του συμβουλίου να φρίξετε

Αν η γυναίκα σας στο Πακιστάν δεν έχει όρεξη για σεξ , τότε, σύμφωνα με το Συμβούλιο έχετε τη δυνατότητα να απλώσετε χέρι επάνω της! Η απίστευτη αυτή προτροπή μάλιστα απευθύνεται στις που γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν σεξ χωρίς κάποια θρησκευτική δικαιολογία, που δεν κάνουν μπάνιο μετά το σεξ, ή δεν πλύθηκαν μετά το τέλος της περιόδου τους.

Και δεν τελειώσαμε εδώ! Το συμβούλιο είναι υπέρ του ξύλου στις γυναίκες που δεν φορούν χιτζάμπ ή αν μιλούν τόσο δυνατά ώστε να ακούγονται έξω από το σπίτι….Και ούτε εδώ τελειώνουμε…Προτείνουν να απαγορευτεί στις γυναίκες να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές μάχες, σε υποδοχή ξένων πρεσβευτών και σε διαφημίσεις!Και φυσικά Οι νοσοκόμες και οι γυναίκες γιατροί δεν θα έπρεπε κανονικά να φροντίζουν άντρες ασθενείς,ενώ η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ξεχωριστή για τα δυο φύλα, μετά το δημοτικό.

Για την-θλιβερή- ιστορία , κατά τη συζήτηση του εν λόγω «νομοσχεδίου» άναψαν για λίγο τα αίματα, ενώ το μοναδικό θηλυκό μέλος (!), απουσίαζε.

Το άρθρο Πακιστάν 2016-Ξύλο στις γυναίκες που δεν θέλουν σεξ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα