«Παγώνει» η έλευση και των τεχνικών κλιμακίων

Μετά την άρνηση της τρόικα να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα την Αθήνα, νέα «παγωμάρα» φαίνεται να προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το γεγονός ότι και τα τεχνικά κλιμάκια που εκπροσωπούν τους δανειστές μας δεν θα έρθουν στη χώρα μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν,

θα ξανάρθουν στην Αθήνα μετά από το Eurogroup (9/12), αν και ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωνε το βράδυ της Παρασκευής πως τα τεχνικά κλιμάκια αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως δήλωσε ο Σάιμον Ο' Κόνορ: «οι συζητήσεις συνεχίζονται γύρω από ένα σύνολο πολιτικών, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εν εξελίξει αξιολόγησης του Ελληνικού Προγράμματος προσαρμογής».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν υπογράμμισε σύμφωνα με το ΣΚΑΪ πως σημειώνεται πρόοδος, αλλά μένουν ανοικτά μία σειρά από ζητήματα, για τα οποία χρειάζεται περαιτέρω δουλειά. «Στενές και εποικοδομητικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των ελληνικών αρχών και της Τρόικα. Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν στην Αθήνα εν ευθέτω χρόνο, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν από το Eurogoup της 9ης Δεκεμβρίου», συμπλήρωσε ο κ. Ο' Κόνορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα