Πάγκαλος : «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ, ο Κατρούγκαλος είναι ψυχικά άρρωστος» !

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του Βήμα Fm καταφέρθηκε τόσο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα όσο και εναντίον του Γιώργου Κατρούγκαλου, με αφορμή την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την διαπλοκή .

Για τον Αλέξη Τσίπρα

ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε «Τον είδα πρώτη φορά να χάνει κάθε έννοια ψυχραιμίας, γιατί είναι τρομερός ομιλητής ο Τσίπρας, το’ χει που λέμε- ήταν σε μια στιγμή που είπε: «Μου είπατε ότι έχετε 3 διπλώματα μεταπτυχιακά, εγώ δεν έχω, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα«, και συνέχισε λέγοντας : «Εκεί έβλεπε κανείς το κόμπλεξ, γιατί πώς δεν είχε τη δυνατότητα; Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν πάμπλουτος από ότι ξέρω, ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα» !

Ενώ λάβρος ήταν και για τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο καθώς δεν δίστασε να δηλώσει πως «Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας», ο κ. Κατρούγκαλος .

Ενώ τόνισε περαιτέρω αμφισβητώντας την αξία του πτυχίου του Αλέξη Τσίπρα, «Είπε χτες ο κ. Τσίπρας, «δεν είχα 3 πτυχία». «Μα τι πτυχίο έχει πάρει τώρα; Δεν ξέρουμε πώς έπαιρναν τα πτυχία στο Πολυτεχνείο οι συνδικαλιστές; Εγώ δεν είμαι υπερήφανος να είμαι τέτοιος κομμουνιστής, να παίρνω το πολιτικό πέντε».

Ενώ για την εικόνα που σχημάτισε από την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή ο κ. Πάγκαλος δήλωσε πως «αυτό το κοινοβούλιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τσούλες και νταβατζήδες; Γιατί η χθεσινή εικόνα, ήταν μια εικόνα ενός χαμαιτυπείου, όπου διαπληκτίζονται διάφοροι λαϊκοί τύποι».

Θέση πήρε και για την επιτροπή αναθεώρησης του συντάγματος, λέγοντας πως είναι αντισυνταγματική, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του κ. Κιμούλη λέγοντας πως τον εκτιμούσε ως ηθοποιό, αλλά αναρωτήθηκε «τι ξέρει ο Κιμούλης για το Σύνταγμα για να μιλήσει για αυτό»;

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Η κοινωνία δεν έχει επί του συνταγματικού δικαίου απόψεις, η κοινωνία εκφράζει τη βούλησή της μέσα από εκλεγμένους αντιπροσώπους.Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, εκλέγουν τους καλύτερους κατά τη γνώμη τους, που δεν είναι ανάγκη να είναι οι καλύτεροι κατά κοινή ομολογία. «Οι Ιταλοί εκλέξανε την Τσιτσιολίνα, εμείς εκλέξαμε τον Βασίλη Λεβέντη»!, κατέληξε.

Το άρθρο Πάγκαλος : «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ, ο Κατρούγκαλος είναι ψυχικά άρρωστος» ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα