Π. Παυλόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αμφισβήτηση των συνόρων»(video-photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αυστηρό μήνυμα προς τους γεωγραφικούς μας γείτονες οι οποίοι επιβουλεύονται τα εδάφη μας έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ), Προκόπης Παυλόπουλος. Έτσι, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων υποστήριξε ότι δεν θα γίνει ανεκτή οποιαδήποτε αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων.

«Ο ελληνικός λαός καταθέτει σήμερα, πανηγυρικώς, τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Οι οποίες, με γνήσιο δημοκρατικό φρόνιμα, με υποδειγματική ανιδιοτέλεια και,

κυρίως, με απαράμιλλη αποτελεσματικότητα υπερασπίζονται, μέχρις αυτοθυσίας, την ένδοξη πορεία του έθνους μας, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τα σύνορά της. Σύνορα τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε ο Π. Παυλόπουλος.

Ακολούθως ξεκαθάρισε προς όλους: «ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε, ούτε κατ’ ελάχιστον, αμφισβήτηση και, πολύ περισσότερο, παραβίαση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ως προς τον καθορισμό των συνόρων μας».

Το άρθρο Π. Παυλόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αμφισβήτηση των συνόρων»(video-photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα