Π. Καμμένος: «Ναι» σε Πολύδωρα-«Όχι» σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χρ. Αυγή

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να προσεγγίσει τον Βύρωνα Πολύδωρα δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ωστόσο, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αρνητικός στην πιθανότητα

συνεργασίας του κόμματός του με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή. «Δεν μας ενδιαφέρει να χτίσουμε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα», σχολίασε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι θα συζητήσει με τον κ. Πολύδωρα: «Τον αγαπώ και τον ψήφισα (σ.σ. για πρόεδρο της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές)».

«Έκανε τη σύγκρουσή του, λίγο αργά για μένα. Παραμένει όμως ακόμη μία σημαντική προσωπικότητα. Με το Βύρωνα πάντα συζητούσα, συζητώ και θα συζητάω. Θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του.

Σχετικά με την κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε πως «είναι άλλο να αντιμετωπίζεις κάποιον που λειτουργεί ως υστερικός απέναντί σου». «Τον μόνο τρόπο που έχω, είναι να πάω στη Δικαιοσύνη», συνέχισε. Ερωτηθείς από την άλλη για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ικαρία ξεκαθάρισε: «Αποδείξεις υπάρχουν και είναι κατατεθειμένες στην εφορία. Αποφάσισα από την τσέπη μου να πληρώσω τους καλεσμένους δημοσιογράφους για να μην πει κανείς ότι τους πλήρωσε το υπουργείο».

«Εγώ δεν εκβιάζομαι, ούτε θα κάνω πίσω. Θα τους τσακίσω ακόμη κι αν με κάψουν ζωντανό» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα