Π. Καμμένος: «Δεν υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης»

Έκκληση να ψηφίσουν οι πολίτες με στόχο να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, απηύθυνσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,

κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξής του ενόψει των ευρωεκλογών την Κυριακή.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σχολίασε πως «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ανάκαμψης», παραθέτοντας προβλήματα όπως η ανεργία των νέων, τα επίπεδα των αυτοκτονιών στη χώρα, τα ποσοστά των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, τα επίπεδα των συντάξεων κ.α.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, το χαρακτήρισε «τεράστιο», εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο του ότι «σε όλη την Ελλάδα, πολλοί Έλληνες έχουν παρασυρθεί από αυτό το νεοναζιστικό κόμμα».

Σημείωσε ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή διαφημίστηκε επαρκώς, τα στελέχη βγήκαν από το περιθώριο και χρησιμοποιήθηκαν στα υπουργεία, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Μάκη Βορίδη, «ο οποίος διαδέχτηκε τον κ. Μιχαλολιάκο». «Ποιος τον νομιμοποίησε;», διερωτήθηκε, ενώ επέρριψε ευθύνες και στα μεγάλα κανάλια, τα οποία «ανέλαβαν στη συνέχεια τη δουλειά».

«Η Χρυσή Αυγή έπαιζε επί 15 λεπτά στα δελτία, μοιράζοντας πατάτες, ως έργο φιλανθρωπικό», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα