Εφαρμογή περνά από «κόσκινο» τους φίλους σας

«Friend Or Foe» λέγεται μια νέα εφαρμογή στο facebook, η οποία «φιλτράρει» τους φίλους σας και εμφανίζει τι σκέφτονται οι άλλοι για τους ίδιους. Με την εφαρμογή φαίνεται ποιοι κάνουν τις περισσότερες αναδημοσιεύσεις και σχόλια μεταξύ των φίλων ενός χρήστη, ενώ αναδεικνύει και τις απειλές για τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατεύσουν τις προσωπικές τους πληροφορίες.

Το «Friend

Or Foe» επιτρέπει να εντοπιστεί αν κάποιος έχει συμπεριλάβει τον χρήστη σε «check-in» χωρίς την άδειά του και βοηθά στον καθαρισμό του προφίλ από ανάλογα «check-in» που έχουν γίνει χωρίς έγκριση, ενώ συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές στις οποίες έχει εγγραφεί ο χρήστης και να δείξει τι έχει επιτραπεί να κάνει η καθεμία από αυτές.

Τέλος, η εφαρμογή εμφανίζει όλους τους ανθρώπους ή τα πράγματα τα οποία έχει αναζητήσει ο χρήστης στο Facebook και παρέχει τη δυνατότητα διαγραφής τους.

Το Friend Or Foe είναι προς το παρόν διαθέσιμο στα Αγγλικά, στα Ρώσικα, στα Γερμανικά, στα Γαλλικά, στα Ιταλικά, στα Ισπανικά, στα Πορτογαλικά (βραζιλιάνικη διάλεκτος), στα Ισπανικά (μεξικανική διάλεκτος), στα Αραβικά και στα Ιαπωνικά, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες γλώσσες στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα