Όσκαρ 2019: Οι νικητές, οι λαμπερές εμφανίσεις και τα κλάματα της Lady Gaga

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσκαρ 2019: Στις 03:00 περίπου ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά της 91ης απονομής των βραβείων Oscars – Οι μεγάλοι νικητές

Όσκαρ 2019: Σε εξέλιξη είναι η εντυπωσιακή τελετή, με τα βλέμματα να «πέφτουν» στον Γιώργο Λάνθιμο. Εντυπωσιακή είσοδο έκαναν στο κόκκινο χαλί και οι πρωταγωνίστριες της ταινίας «The Favourite».

Όσκαρ 2019: Τα βραβεία

Το πρώτο βραβείο της βραδιάς ήταν εκείνο για τον B’ Γυναικείο Ρόλο και μεγάλη νικήτρια ανακηρύχθηκε η Ρετζίνα Κινγκ,

από την ταινία «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει (If Beale Street Could Talk)».

Regina King wins Best Supporting Actress for her role in If Beale Street Could Talk. #Oscars pic.twitter.com/z3VfxDSjaH

— British GLAMOUR (@GlamourMagUK) February 25, 2019

Σε αυτήν την κατηγορία, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» είχε δύο υποψηφιότητες, εκείνη της Έμα Στόουν και της Ρέιτσελ Βάις. Δεύτερο βραβείο εκείνο του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Μεγάλος νικητής το Free Solo.

The team from "Free Solo" celebrates winning the Oscar for Best Documentary#Oscars pic.twitter.com/S2eLL7sBQD

AFP Entertainment (@AFPceleb) February 25, 2019

Τρίτο βραβείο της βραδιάς για το Μακιγιάζ και τις Κομμώσεις δόθηκε στο Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία (Vice) Αν και στο τέταρτο βραβείο, εκείνο των Καλύτερων Κουστουμιών η υποψηφιότητα για το «The Favourite» ήταν φαβορί, τελικά το χρυσό αγαλματίδιο κέρδισε η ταινία Black Panther.

Melissa McCarthy and Brian Tyree Henry announce the award for Best Costume Design in some costumes of their own. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/SPkT92WlSw

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Η ίδια ταινία, το Black Panther κατάφερε να κερδίσει και το Όσκαρ Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, όπου, επίσης, ήταν υποψήφια η «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου. To Oscar Φωτογραφίας κέρδισε η ταινία Ρόμα (Roma). Και σε αυτήν την κατηγορία ήταν υποψήφια η ταινία «The Favourite».

Alfonso Cuaron wins the Cinematography Oscar for "Roma"#Oscars pic.twitter.com/DGEZeZJsMS

AFP Entertainment (@AFPceleb) February 25, 2019

Το Oscar του Καλύτερου Μιξάζ Ήχου, κέρδισε το Bohemian Rhapsody. Και στη Μίξη Ήχου, όμως, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η ταινία Bohemian Ρhapsody. Ένα ακόμη Oscar απονεμήθηκε στην ταινία Ρόμα- Μεξικό, που ανακηρύχθηκε η καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία.

"There are no borders or walls that can restrain ingenuity and talent," Javier Bardem says in Spanish as he introduces the Best Foreign Language Film category. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/wfgyUNWqgp

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Roma wins the Academy Award for foreign language film. pic.twitter.com/VP0MQAFNg2

USA TODAY (@USATODAY) February 25, 2019

Ο Γιώργος Μαυροψαρίδης δεν κατάφερε να πάρει το Όσκαρ καλύτερου Μοντάζ, με τον Τζον Ότμαν για το «Bohemian Rhapsody» να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής. Το πολυπόθητο αγαλματίδιο για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο κέρδισε ο Μαχερσάλα Άλι για την ταινία Το Πράσινο Βιβλίο (Green Book).

Mahershala Ali wins the Academy Award for Best Supporting Actor, his second. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/ml8slAS2MO

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων δόθηκε στην ταινία Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν (Spider-Man: Into the Spider-Verse), ενώ το Όσκαρ Καλύτερης animated μικρού μήκους ταινίας πήγε στο Bao.

"To all of the nerdy girls out there who hide behind their sketchbooks—don't be afraid to tell your stories to the world!"

The makers of "Bao" give an impassioned speech accepting the award for Best Short Animated Film: https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/NkAQnlEm1K

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Όσο για το Καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, το Oscar πήρε το ντοκιμαντέρ: Period. End of Sentence. Για τα Οπτικά Εφέ ξεχώρισε η ταινία Ο Πρώτος Άνθρωπος (First Man).

Το πολυπόθητο αγαλματίδιο για την Καλύτερη ταινία μικρού μήκους κέρδισε η ταινία Skin. Ακόμη ένα όσκαρ, εκείνο του Πρωτότυπου Σεναρίου δεν κατάφερε να κατακτήσει το «The Favourite», καθώς νικήτρια ανακηρύχθηκε η ταινία Το Πράσινο Βιβλίο (Green Book).

Το βραβείο για το Διασκευασμένο Σενάριο δόθηκε στην Παρείσφρηση (BlackKlansman). H Lady Gaga ξέσπασε σε κλάματα όταν κλήθηκε να λάβει το Όσκαρ Τραγουδιού για το Shallow από την ταινία Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star is Born).

Lady Gaga reacts to winning an Oscar for Best Original Song. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/QQdOOxMFiy

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Όσκαρ 2019: Στην κορυφή ο Ράμι Μάλεκ

Το κορυφαίο Όσκαρ εκείνο του Α’ Ανδρικού Ρόλου απέσπασε ο Ράμι Μάλεκ για το Bohemian Rhapsody.

Rami Malek wins Best Actor in a Lead Role. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/AdAqvQDGan

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Το μήνυμα στον Τραμπ

Κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου Ξενόγλωσσης Ταινίας στην ταινία Ρόμα του Μεξικό, ο ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ έστειλε το μήνυμά του στον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι «κανένα τείχος δε μπορεί να περιορίσει το ταλέντο».

"There are no borders or walls that can restrain ingenuity and talent," Javier Bardem says in Spanish as he introduces the Best Foreign Language Film category. #Oscars https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/wfgyUNWqgp

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Έκλαψε η Lady Gaga

Η Lady Gaga κατάφερε στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου, τα Όσκαρ να κερδίσει το πρώτο της αγαλματάκι για το Τραγούδι Shallow της ταινίας Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star is Born), στην οποία πρωταγωνιστούσε. Μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της, η L.Gaga έβαλε τα κλάματα, τα οποία δε μπορούσε να συγκρατήσει με τίποτα, ούτε όταν κατέβηκε από τη σκηνή.

"It's not about winning," Lady Gaga says in tearful acceptance speech. "What it's about is not giving up. If you have a dream, fight for it." https://t.co/zSrvQG8ZE6 pic.twitter.com/BkE6iMP0E8

ABC News (@ABC) February 25, 2019

Congrats, @ladygaga! #Oscars pic.twitter.com/FYYmNLfB8A

People (@people) February 25, 2019

H Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε τα βλέμματα στη βραδιά της απονομής, καθώς η τραγουδίστρια και ηθοποιός φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

We need to put on sunglasses because J Lo and Chris Evans' beauty is shining so bright #Oscars https://t.co/gwR9bJJHXc pic.twitter.com/aiAgimd5Sr

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 25, 2019

Το άρθρο Όσκαρ 2019: Οι νικητές, οι λαμπερές εμφανίσεις και τα κλάματα της Lady Gaga εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα