ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, πράξη πρώτη

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται απόψε (Παρασκευή 07/06, 20:00, ΕΤ1) για όγδοη συνεχή σεζόν στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο αγώνα που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ.

Στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν δύο φορές νικώντας τους «πράσινους» τόσο στο ΟΑΚΑ (2η αγ. 64-60), όσο και στο ΣΕΦ (15η αγ.

72-67), όμως το «τριφύλλι» κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας (81-78) στον τελικό που έγινε στο κλειστό του Ελληνικού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Χωρίς απουσίες οι «αιώνιοι»

Στα αγωνιστικά, ο Έισι Λο έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (6/6) ύστερα από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και υπολογίζεται κανονικά στην «ερυθρόλευκη» 12άδα. Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο έχασε δύο παιχνίδια με τον ΑΓΟΡ, μπήκε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Μάντζαρη και Μαυροειδή η ομάδα του Πειραιά δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για τον πρώτο τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα