Ορίστηκε η νέα διοίκηση του ΟΛΘ

Ορίστηκαν οι αντικαταστάτες για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΘ και πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώην πρύτανης Γιάννης Παντής, ενώ διευθύνων σύμβουλος ο μηχανικός και στέλεχος του οργανισμού Δημήτρης Μακρής.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε σήμερα μετά την απόφαση

της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/5/2015.

Το ΔΣ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, και όρισε την ιδιότητα των μελών του ως εκτελεστικών και μη εκτελεστικών.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Ιωάννης Παντής, Πρόεδρος ΔΣ της Ο.Λ.Θ ΑΕ, εκτελεστικό μέλοςΔημήτριος Μακρής, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλοςΑναστάσιος Κανταράς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Ο.Λ.Θ Α.Ε, μη εκτελεστικό μέλοςΓεώργιος Λαζαρίδης, μη εκτελεστικό μέλοςΚωνσταντίνος Μέλλιος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλοςΓεώργιος Τοζίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλοςΑλέξανδρος Χλωρός, μη εκτελεστικό μέλοςΔημήτριος Θηρίου, εκπρόσωπος των Λιμενεργατών, μη εκτελεστικό μέλοςΛάζαρος Τανταλίδης, εκπρόσωπος των εργαζομένων, μη εκτελεστικό μέλοςΓεώργιος Δημαρέλος, εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα