Ονειρεύονται στην Ισπανία

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο της Λεβάντε. Εκεί που πρωταγωνιστούσε στο ισπανικό πρωτάθλημα, η ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με την ιστοσελίδαsuperdeporte.es, να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Καπαρός εξέτασε τη λύση του Ολυμπιακού, αλλά έκανε πίσω για διάφορους λόγους.

Δεν ξέρουμε αν ισχύει ή όχι το δημοσίευμα, αλλά θα ήταν κάπως... τρελό να αποχωρήσει από τον πάγκο ο Μίτσελ, τη στιγμή που έχει κατακτήσει

το πρωτάθλημα, οδεύει για το Κύπελλο, ενώ στην Ευρώπη πραγματοποίησε θαυμάσια πορεία, φτάνοντας έως τους 16 του Champions League.

Αναφέροντας λοιπόν τους πιθανούς προορισμούς του Καπαρός, ο συντάκτης του κειμένου γράφει. «Από τις επιλογές που έχει, η Φιορεντίνα είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Ο Ολυμπιακός ήταν επίσης ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, αφού η ομάδα του Μίτσελ κέρδισε το πρωτάθλημα».

Προφανώς οι Ισπανοί κάνουν όνειρα σχετικά με αυτό το ζήτημα, καθώς ό,τι και να γράφουν, δεν είναι ποτέ δυνατό να χαλάσει αυτό που έχει δημιουργηθεί φέτος στον Πειραιά. Ο Καπαρός μπορεί να έχει οποιοδήποτε όνειρο, μαζί και οι συμπατριώτες του, αλλά το να έρθει στον Πειραιά, φαντάζει αδύνατο.

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα