Ολυμπιακός Παναιτωλικός 2-0: Σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός Παναιτωλικός 2-0: Η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε χθες με 2-0 του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη κατάφερε να μεγαλώσει στο +7 τη διαφορά ενόψει των πλέι οφ. Οι Πειραιώτες, μετά από μία απαιτητική εβδομάδα, με τους αγώνες με την Άρσεναλ και το ντέρμπι στην Τούμπα πέτυχαν το απόλυτο, αφού εξασφάλισαν μία σημαντική

διαφορά στο πρωτάθλημα και παράλληλα βρίσκονται στους «16» του Europa League. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους έξι παιχνίδια σε διάστημα 20 ημερών. Η αρχή γίνεται με τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Τούμπα.

Την Κυριακή είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ και στη συνέχεια η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχθεί τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη, ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο ματς για τους αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα και στις 19 του μήνα είναι ο επαναληπτικός με τους «λύκους» του Νούνο Εσπιρίτο. Το θετικό για τον Μαρτίνς είναι πως παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα δείχνει καλά δουλεμένη και μπορεί να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα παίρνει λύσεις από διαφορετικούς παίκτες.

Ολυμπιακός Παναιτωλικός 2-0: Ποιοι παίκτες είναι τραυματισμένοι

Όσον αφορά τον Πορτογάλο τεχνικό, χθες είχε αφήσει εκτός του Φορτούνη που μένει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί, τον Χριστοδουλόπουλο που προέρχεται από τραυματισμό και τον Γκιγέρμε που ήθελε να του δώσει «ανάσες» από τα συνεχόμενα ματς. Τραυματίες είναι οι Καφού και Αλέν. Η συνέχιση του ροτέισον είναι δεδομένη, αν και χθες για παράδειγμα ξεκίνησε ο Ελ Αραμπί μαζί με τον Χασάν στην επίθεση, αντί να παίξει πίσω του ο Λοβέρα όπως είχε φανεί από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ολυμπιακός Παναιτωλικός 2-0: Τα highlights του αγώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα