Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τα τυπικά για Τράουκο

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Κάτοικος Πειραιά θα γίνει ο Τράουκο. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Αυτό αναφέρει μέσο της Ουρουγουάης. Ο ίδιος μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Σεντ Ετιεν, ωστόσο, αναμένεται να αποχωρήσει για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Ο Τράουκο μπορεί να καλύψει

όλη την πλευρά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ αν του ζητηθεί. Έτσι, αναμένεται να κοντραριστεί με τον Τσιμίκα για την φανέλα του βασικού.

Ο 27χρονος είναι ένα μπακ που του αρέσει να επιτίθεται. Αμυντικά ήταν ασταθής, ωστόσο, η θητεία του στην Σεντ Ετιεν τον έχει βοηθήσει. Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές με τους «στεφανουά», έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασσίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουνιόν Κομέρσιο, με την οποία μέτρησε  152 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασσίστ. Μεταπήδησε στην Ουνιβερσιτάριο όπου και εμφανίστηκε 41 φορές, πέτυχε 1 γκολ και έβγαλε 10 ασσίστ.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Είχε 49/3 στην Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο απέκτησε τον Τράουκο και τον έκανε δικό της, ενώ με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας εμφανίστηκε 49 φορές. Πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 10 ασσίστ στους συμπαίχτες του. Ακόμα, με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος της πατρίδας του, του Περού, έχει αγωνιστεί 49 φορές  και έχει βγάλει 3 ασσίστ, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Δείτε ακόμη: Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο ΟλυμπιακόςΦουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚΚάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο
Keywords
Τυχαία Θέματα