Ολυμπιακός – Γκενγκ σήμερα: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play offs του Europa League, θα επιχειρήσει απόψε (22:00 / Cosmote Sport 1 HD) ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος την Γκενκ για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, στο επίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον «ερυθρόλευκο»

πάγκο. Ενα από τα ερωτηματικά του έμπειρου προπονητή, αποτελεί ο Χουάνγκ, καθώς δεν έχει αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Νοτιοκορεάτη στο αρχικό σχήμα ή ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, θέση στην βασική 11άδα θα έχει ο Ιμπόρα, με τους Καμαρά και Καρβάλιο να διεκδικούν με τον Χουάνγκ τις άλλες δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή. Παράλληλα, ο Ρέτσος θεωρείται σίγουρος για τα στόπερ, με παρτενέρ έναν εκ των Φρέϊρε και Ντόη.

Η βελγική ομάδα παρουσιάζεται με πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της, καθώς μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (4-0 εκτός έδρας την Μόλενμπεκ) ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Έουπεν, ενώ αποκλείσθηκε στα προκριματικά του Champions League από την Σερβέτ. Πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ):

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Φρέιρε ή Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Ιμπόρα, Μ. Καμαρά ή Χουάνγκ, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Γκενκ (Βούτερ Βράνκεν):

Βαντεβούρτ, Μουνιός, Κουέστα, ΜακΚένζι, Αρτεάγκα, Χροσόφσκι, Πεντσίλ, Ελ Χανούς, Τρεζόρ, Τολού, Σορ.

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)

Keywords
Τυχαία Θέματα