Ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο περίμενε την Demy!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας Demy πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Κρουαζιερόπλοιο Louis Crystal και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Το ταξίδι της Demy ξεκίνησε από το λιμάνι του Πειραιά

με προορισμό το νησί των ανέμων, την Μύκονο! Επόμενη στάση ήταν το τουριστικό Κουσάντασι της Τουρκίας! Εκεί είχαμε και κάποια παρατράγουδα αφού η τραγουδίστρια άργησε να επιστρέψει στο πλοίο με αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες και όλο το πλήρωμα να την περιμένει, ώστε να σαλπάρουν για την Σάμο! Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε και η προγραμματισμένη συναυλία στο music hall του κρουαζιερόπλοιου!

Ο κόσμος από νωρίς γέμισε όλη την αίθουσα για να απολαύσει τις επιτυχίες της τραγουδίστριας. – Συνολικά η Demy τραγούδησε 40 λεπτά από τα οποία τα 10 λεπτά ήταν τρία ξένα τραγούδια! Τελευταία στάση πριν επιστρέψει στην Αθήνα ήταν η ονειρική Μήλος!

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως η ίδια ήταν εξαφανισμένη σε όλο το ταξίδι από τους υπόλοιπους επιβάτες και δεν έδινε καμία παρουσία πουθενά. Αυτό έκανε αρκετά αρνητική εντύπωσε σε πολλούς φαν της που την ήθελαν μαζί τους για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Το άρθρο Ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο περίμενε την Demy! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα