Οικονόμου τρίτη δόση: Πότε ανοίγουν τα ραντεβού

Μετά το νέο μαύρο ρεκόρ των 5.449 κρουσμάτων η αναστάτωση σε κυβερνητικό και ιατρικό επιτελείο είναι προφανής, με τον πρωθυπουργό να έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της πορείας της πανδημίας. Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου τονίζει ότι θα γίνει προσπάθεια με «όλους τους τρόπους» για να πεισθεί ο κόσμος να εμβολιαστεί, όπως για παράδειγμα με μηνύματα, με καμπάνιες, με στοιχεία, με το εμβόλιο έξω από το σπίτι του καθενός.

Παράλληλα, μιλώντας στην

εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN ανέφερε πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού της τρίτης δόσης για όλους. Συγκεκριμένα κ. Οικονόμου, σημείωσε ότι «μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τα ραντεβού για όλους. Και για τους κάτω των 50. Αυτό εξαρτάται από το πότε έκανε κάποιος τη δεύτερη δόση».

Ξεκαθάρισε, επίσης, πως το lockdown δεν είναι στο τραπέζι, ενώ η κυβέρνηση δεν σκέφτεται περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους εμβολιασμένους. Τέλος είπε ότι τα μέτρα που θα παρθούν θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους.

Keywords
Τυχαία Θέματα