Χρηστίδης: «Οι καθυστερήσεις και οι εμμονές της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά»

Την αξιοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να πειστούν οι πολίτες και να ανέβει ο αριθμός των εμβολιασμών προτείνει ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος τάσσεται υπέρ της επέκτασης των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Σε δήλωσή του με αφορμή τα σχεδόν 5.500 κρούσματα και τους 52 θανάτους χθες 1 Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις και εμμονές που κοστίζουν ακριβά και ζητά σχέδιο για την ενίσχυση των εμβολιασμών.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη έχει ως εξής: «Οι καθυστερήσεις και οι εμμονές της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά. Χρειάζεται,

άμεσα, σχέδιο για:

Εμβολιασμούς από κινητά συνεργείαΥποχρεωτικούς εμβολιασμούς για επαγγέλματα που έρχονται σε άμεση επαφή με πολίτεςΕνίσχυση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ, στήριξη των ανθρώπων και των δομών του.Αποκέντρωση της επιχείρησης πειθούς και συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση. Οι τοπικά ενεργοί πολίτες ξέρουν καλύτερα τους συγχωριανούς τους και μπορούν να απευθυνθούν σε αυτούς πιο προσωπικά και πειστικά. Να γίνει ένας σχεδιασμός δράσεων πειθούς με κύριο άξονα την Αυτοδιοίκηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα