Οικογένεια Δώρας: «Δεχόταν απειλές, υπάρχουν υπόνοιες για κάποιους» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νεότερα δεδομένα έρχονται για την δολοφονία της άτυχης Δώρας, της εφοριακού που σφάχτηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η δικηγόρος της οικογένειας διέψευσε ότι είχε συνάψει ασφαλιστήριο ζωής δύο μέρες πριν δολοφονηθεί.

Όπως είπε η κ. Παναγοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η οικογένεια δεν γνωρίζει τίποτα για τους ισχυρισμούς περί ασφαλιστηρίου ζωής, απορεί πώς διέρρευσε αυτή η πληροφορία και πως η ασφάλεια

ζωής που είχε κάνει η κοπέλα είχε γίνει σε προγενέστερο χρόνο σε σχέση με τη δολοφονία.

Ωστόσο επέμεινε ότι παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η 32χρονη εφοριακός στη μητέρα της.

Η δικηγόρος αποκάλυψε ότι η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στην αστυνομία για πιθανές πιέσεις ή ακόμα και απειλές που υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού.

«Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα».

Ωστόσο, εξέφρασε τον προβληματισμό της ιδίας αλλά και της οικογένειας, για τον τόπο που επέλεξε ο δολοφόνος, δεδομένου ότι η Δώρα επισκεπτόταν συχνά το συγκεκριμένο μνήμα.

Πιο συγκεκριμένα, το μέρος που έχασε τη ζωή της η εφοριακός πιθανόν να κρύβει κάποιο συμβολισμό.

«Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα. Αυτό που προβληματίζει την οικογένεια είναι αν τυχαία ο δολοφόνος βρέθηκε στο νεκροταφείο ή αν ήταν σχεδιασμένος ο φόνος γιατί να επιλέξει ο δράστης το χώρο του νεκροταφείου», είπε χαρακτηριστικά.

Το άρθρο Οικογένεια Δώρας: «Δεχόταν απειλές, υπάρχουν υπόνοιες για κάποιους» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα