Zευγάρι στραγγάλισε έγκυο γυναίκα και της αφαίρεσε το μωρό από τη μήτρα (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 20χρονη έγκυος από την Βραζιλία.

Η νεαρή γυναίκα, έπεσε θύμα ενός σατανικού ζευγαριού, το οποίο αφού την απήγαγε, την στραγγάλισε και στη συνέχεια της αφαίρεσε το μωρό που κυοφορούσε από την μήτρα, κάνοντας μια αυτοσχέδια καισαρική τομή.

Το Reuters αναφέρει πως η 20χρονη έγκυος γνώριζε τους δολοφόνους της, τον 18χρονο , Alex da Silva Carvalho και την 22χρονη and Joelma Queila Santana.

Έτσι το ζευγάρι κατάφερε να την ξεγελάσει και να

την παρασύρει σε μια απομακρυσμένη περιοχή έξω από την πόλη του Sao Sebastiao do Uatuma όπου και έβαλε μπρος το φρικιαστικό του σχέδιο.

Αφού αφαίρεσαν το μωρό από τη μήτρα της 20χρονης, στη συνέχεια το έσκασαν μπαίνοντας σε μια βάρκα που τους μετέφερε στην βραζιλιάνικη πόλη Itapiranga.

Ωστόσο ο 18χρονος και η 22χρονη δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την αστυνομία, καθώς συνελήφθησαν και ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το μωράκι που τόσο βίαια αφαιρέθηκε από την κοιλιά της μητέρας του, κατάφερε ως εκ θαύματος να επιζήσει και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Την επιμέλεια του από εδώ και στο εξής, θα αναλάβει μια θεία του.

Ο γιατρός που το εξέτασε, έκανε λόγο για θαύμα, αφού όπως είπε η τομή ήταν τόσο βαθιά και μεγάλη, και η αφαίρεση του από τη μήτρα έγινε τόσο βίαια, που θα μπορούσε να μην έχει επιζήσει.

Το άρθρο Zευγάρι στραγγάλισε έγκυο γυναίκα και της αφαίρεσε το μωρό από τη μήτρα (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα