Οι Τούρκοι στέλνουν Μήτρογλου στη Μπορντό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Μπορντό στέλνουν δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου τον Κώστα Μήτρογλου, αναφέροντας ότι απέρριψε τις προτάσεις των Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ.

Μέχρι τώρα πάντως αρκετές ομάδες έχουν ακουστεί ως ενδιαφερόμενες να αποκτήσουν τον Μήτρογλου, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Φούλαμ μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον βρετανικό σύλλογο. Αρχικά είχαν ενδιαφερθεί έντονα σύλλογοι

από την Τουρκία, όπως η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπορ, αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα αυτό.

Έτσι στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο λόγος που ο Μήτρογλου αρνείται να παίξει εκεί είναι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Μπορντό. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 25χρονο άσο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη Γαλλία, αφού θεωρεί πως πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Το άρθρο Οι Τούρκοι στέλνουν Μήτρογλου στη Μπορντό εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα