Οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα κόκκινα δάνεια

Βασικό χαρακτηριστικό της πρότασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας και η οικονομική επιβίωση των πολιτών.Ο κ.Καμμένος, ο πρόεδρος του κόμματος ,τόνισε πως θα επιδιώξει συναντήσεις με αρχηγούς των κομμάτων αντιπολίτευσης για να ζητήσει να στηριχθούν οι προτάσεις του κόμματός του για τα κόκκινα δάνεια.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

ανάμεσα σε άλλα ζητούν:

-Εξακολούθηση εφαρμογής του Ν. 3869/2010 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα.

-Επέκταση εφαρμογής των διατάξεων του Ν. 3869/2010 και για τους εμπόρους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μόνο όμως ως προς τα ληξιπρόθεσμα και μη πλήρως εξυπηρετούμενα χρέη τους προς τις τράπεζες.

-Το να μην είναι καμία δανειακή σύμβαση έγκυρη, εάν δεν παρίσταται δικηγόρος που να εκπροσωπεί τον δανειολήπτη.

Ο κ. Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη συνάντησή του με την κυρία Μέρκελ ,ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας εκτίμησε πως θα πραγματοποιηθούν εκλογές.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτήθηκε και για την πιθανή συνεργασία με το κόμμα του κυρίου Τσίπρα και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ αν επιθυμεί τη συνεργασία, καθώς από την πλευρά ξεκαθάρισε πως δεν κάνει πίσω σε ό,τι υποστηρίζει το κόμμα του για τα εθνικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα