Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης (live)

Ξεκινάει σήμερα στις 7 στη Βουλή, η πρώτη φάση του έργου της νέας κυβέρνησης με την ανάγνωση από τον πρωθυπουργό των προγραμματικών δηλώσεων και μετά της διαδικασίας για την τριήμερη συζήτηση επί αυτών των προγραμματικών δηλώσεων και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στο κυβερνητικό έργο, διαχωρίζοντας σε δύο φάσεις την εφαρμογή του

κυβερνητικού προγράμματος. Η πρώτη από τώρα και έως το τέλος Ιουλίου και η δεύτερη θα ξεκινήσει ετά το πρώτο πεντάμηνο και θα διαρκέσει έως το τέλος της τετραετίας.

Ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι αυτό θα εφαρμοστεί όμως θα προτάξει πρώτα και πάνω απ’ όλα την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές και εταίρους μας, προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει και πολλά γι’ αυτήν θα κριθούν στο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στις 11 του μηνός και το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει σε αυτό το Eurogroup ένα πακέτο πρότασης η οποία θα είναι τεκμηριωμένη όπως δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα