Οι εξελίξεις μεταθέτουν τη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Στις αρχές Δεκεμβρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, αποφάσισε να μεταθέσει την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της. Ο λόγος της μετάθεσης έχει να κάνει με τις κρίσιμες ημέρες που έρχονται με την ανακοίνωση των μέτρων και τη ψήφισή του στη Βουλή.

Για το λόγο αυτό η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε

όλες τις οργανώσεις της να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους «στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα – φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν».

Σε αυτό το κλίμα ήρθε να προστεθεί και η επίσκεψη Μέρκελ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα» σημειώνει η  Γραμματεία.

Επιπλέον καλεί τους πολίτες να βγουν στους δρόμους για «να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα