Οι εργαζόμενοι των δήμων καθορίζουν τη γραμμή τους

Γενικές συνελεύσεις και ενημερώσεις εργαζομένων σε όλους τους δήμους της χώρας πραγματοποιούνται σήμερα (Δευτέρα) στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον απόηχο των συναντήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Παρασκευή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) Κώστα Ασκούνη και με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, «είναι σαφές πως μόνο με την αγωνιστική-ενωτική δράση και κινητοποίηση των εργαζομένων μπορεί να υπάρξουν

αποτελέσματα. Κανείς εργαζόμενος όμως δεν πρέπει να εφησυχάζει. Πρόκειται για μια παράταση εφαρμογής μιας αυταρχικής-αναχρονιστικής διαδικασίας που σε καμιά περίπτωση δεν συντελεί στην αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών προς τους πολίτες».

«Καλούμε τους συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις με γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, κρατώντας τους σε ετοιμότητα προκειμένου να μην εφαρμοστεί στην πράξη η προκατασκευασμένη αξιολόγηση που μόνο στόχο έχει να μετατρέψει τους σήμους σε πολιτικά παραμάγαζα», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα