Οι δοτικοί άνθρωποι απολαμβάνουν περισσότερο σεξ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν σας αρέσει να έχετε μία ενεργή και πλούσια σεξουαλική ζωή, τότε μην «τσιγκουνεύεστε», μας λένε οι επιστήμονες Στήβεν Αρνόκι και Πατ Μπέρκλει. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι άνθρωποι που διακρίνονται από καλοσύνη και ευγένεια, είναι πιο ερωτικοί και δέχονται πολύ περισσότερες ερωτικές προτάσεις από αυτούς που «τσιγκουνεύονται» τα αισθήματα τους.

Οι επιστήμονες προτείνουν τον αλτρουισμό και θεωρούν πως το σεξ, έρχεται στην καθημερινότητα μας όταν πάψουμε να ενδιαφερόμαστε σε ακραίο σημείο για την εμφάνιση μας, ξοδεύοντας ώρες στα γυμναστήρια.

Η έρευνα των Βρετανών επιστημόνων, έδειξε πως η καλή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους και η δοτικότητα, είναι στοιχεία απολύτως αφροδισιακά, που «έλκουν» το αντίθετο φύλο σε μεγάλο ποσοστό.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά οι Στήβεν Αρνόκι και Πατ Μπέρκλει, δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε έναν ευγενικό και γενναιόδωρο άντρα. Κάποιος που προσφέρει χρήματα από το υστέρημα του για κοινωφελείς σκοπούς και ενδιαφέρεται για τον διπλανό του, πολύ δύσκολα θα είναι απαρατήρητος από τις γυναίκες.

«Διαπιστώσαμε ότι ο αλτρουισμός είναι σημαντικός παράγοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, εν μέρει γιατί αποτελεί ένδειξη άλλων, «κρυφών» χαρισμάτων, που συμβάλλουν στην αναπαραγωγή του είδους» εξήγησε ο καθηγητής Στήβεν Αρνόκι.

Σε μία εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι κυνηγάμε την τελειότητα της εμφάνισης και το «φουσκωμένο» πορτοφόλι που ταυτίζεται με δύναμη και κύρος, ο αλτρουισμός φαίνεται πως κατακτά τη θέση του και μας κάνει να αναθεωρήσουμε.

Η ενδιαφέρουσα αυτή μελέτη, έρχεται να καταρρίψει ίσως το μύθο που θέλει τους εξωτερικά όμορφους ανθρώπους να κερδίζουν στον έρωτα και ακόμα καλύτερα, στο σεξ.

Το άρθρο Οι δοτικοί άνθρωποι απολαμβάνουν περισσότερο σεξ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα