Οι άντρες σκέφτονται το σεξ πάνω από 34 φορές την ημέρα

Ψυχολόγοι στο Ohio State University ζήτησαν από μαθητές ηλικίας 18 έως 25 ετών να κρατήσουν ημερολόγιο επί μια εβδομάδα για το πόσες φορές σκέφτονται το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο μέσα στην ημέρα.

Στην πραγματικότητα, οι άνδρες σκέφτονται το σεξ περίπου 34,2 φορές την ημέρα - κάθε 28 λεπτά δηλαδή, ξεπερνώντας κατά πολύ τις γυναίκες που κάνουν ερωτικές σκέψεις περίπου κάθε 51 λεπτά, ήτοι 18,6 φορές την ημέρα, εφόσον κοιμούνται και 8 ώρες τη νύχτα.

Πάντως, το μεγαλύτερο σκορ που καταγράφηκε από γυναίκα ήταν 140 πονηρές σκέψεις σε μια ημέρα – ή αλλιώς μία κάθε 7 λεπτά…!

Εξάλλου, κατά μέσο όρο, οι άνδρες σκέφτονται το φαγητό 25,1 φορές την ημέρα (μία κάθε 38 λεπτά) και τον ύπνο (μία κάθε 33 λεπτά), ενώ από την άλλη πλευρά οι γυναίκες σκέφτονται το φαγητό 15,3 φορές την ημέρα (μία φορά κάθε 62 λεπτά) και τον ύπνο 13,4 φορές (μία κάθε 72).

Η έρευνα, που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Lovehoney, διαπίστωσε ότι το 59% των ανδρών σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

Ο συνιδρυτής της Lovehoney Neal Slateford, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν τη σημασία του σεξ σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου. Είναι πολύ καλό ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ δύο φορές την ώρα και οι γυναίκες μια φορά κάθε 51 λεπτά. Προφανώς πρόκειται για μέσους όρους, οπότε αυτοί οι αριθμοί είναι υψηλότεροι για πολλούς και πολλές».

Keywords
Τυχαία Θέματα