Οι Ghostbusters επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη;

Μπορεί από το 1986, όταν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους η ταινία των Ghostbusters, να έχουν περάσει 26 χρόνια, ωστόσο ένας από τους παλιούς πρωταγωνιστές της, ο Νταν Ακρόιντ άφησε να εννοηθεί ότι είναι «στα σκαριά» η συνέχειά του.

«Έχω δουλέψει σε κάθε προσχέδιο τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Ακρόιντ στο Esquire και πρόσθεσε «τώρα έχουμε μια ιστορία και ένα προσχέδιο που όλοι φαίνεται να συμφωνούν στο ότι θα μπορούσε να γίνει

μια τρίτη ταινία».

Αν και είχε ακουστεί ότι ο Μπιλ Μάρει, που έχει το 1/3 των δικαιωμάτων του franchise, δεν έδινε τη συγκατάθεσή του, ο Νταν Ακρόιντ δήλωσε: «Ο Μπίλι κατήργησε τα δικαιώματά του στο franchise πριν από δύο χρόνια. Πρέπει να προχωρήσουμε αλλά θα του έχουμε πάντα μια κενή θέση. Μπορεί να επιστρέψει όποτε θελήσει».

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα. Και τώρα είναι η ώρα να πούμε στην εταιρεία παραγωγής να κάνει αυτή την ταινία επειδή δεν γίνεται χωρίς εμάς και επειδή εμείς έχουμε τα δικαιώματα», δήλωσε ο Άκροιντ για την Sony, η οποία φαίνεται να είναι αναποφάσιστη για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα