ΟΕΝΓΕ: Ο κ. Γεωργιάδης περίμενε υποδοχή… ναυάρχου

Ως «συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) σε ανακοίνωσή της τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, ο κ. Γεωργιάδης «εισήλθε στο νοσοκομείο από την πύλη τροφοδοσίας και μίλησε σε ισχνότατο ακροατήριο, πράγμα που τον ενόχλησε σφόδρα. Δυστυχώς η ενόχληση του κ. Γεωργιάδη εξετράπη σε συκοφαντία, κατηγορώντας τους εργαζόμενους ότι τον ξυλοκόπησαν, πράγμα αδύνατο να συμβεί, ενώ βρίσκονταν φρουρούμενος από δεκάδες αστυνομικούς και μια διμοιρία ΜΑΤ».

«Ο υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο Αττικόν, αποκαλούμενο και ως ‘ναυαρχίδα του ΕΣΥ’, προσδοκώντας προφανώς υποδοχή… ναυάρχου. Επειδή όμως είχε αμφιβολίες φρόντισε να διασφαλίσει την υποδοχή του μέσω των ΜΑΤ που έφτασαν πολύ ώρα πριν τη δική του άφιξη στο νοσοκομείο», αναφέρει με νόημα και αρκετή δόση ειρωνείας η Ομοσπονδία.

Εξάλλου, δηλώνουν ότι «δεν πρόκειται να μείνουν σιωπηλοί στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος της δημόσιας υγείας», ενώ όπως διαμηνύουν, «θα συνεχίσουν να διαμαρτύρονται και να κινητοποιούν τον ελληνικό λαό».

Keywords
Τυχαία Θέματα