Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Αρχίζει σήμερα, μετά από πολλά παρατράγουδα και διακοπή, με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας (έχουν επιστρατευτεί περίπου 1.000 αστυνομικοί), ο πρώτος τελικός της Α1 στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00), στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης γηπεδούχοι με πάθος και πίστη για το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χωρίς κατά πάσα πιθανότητα

τον Αμερικανό Λο (δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί), θέλουν να κάνουν το 1-0 στη σειρά.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι επιστρέφουν στο ΣΕΦ μετά την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας την περασμένη Πέμπτη, θέλουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους, διατηρώντας τα πρωτεία στην Ελλάδα για 14η φορά τα τελευταία 15 χρόνια, και να κατακτήσουν το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας των «ερυθρολεύκων», και να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Να τονιστεί πως ο Γ.Γ Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, έχει διαμηνύσει στις δύο πλευρές πως εφόσον γίνουν επεισόδια, θα διατάξει τη διακοπή του αγώνα και πιθανότατα τη ματαίωση όλων των τελικών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος, Φούφης και Αφεντουλίδης.



Keywords
Τυχαία Θέματα