«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το δυστύχημα των φοιτητών»

«Επίθεση» στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα. Σε χθεσινή του ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσοτέρων πολιτών.

«Επιεικώς εξαιρετικά θλιβερή είναι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ

να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το τραγικό δυστύχημα των δύο νέων στη Λάρισα, που έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες», αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου υποστηρίζοντας ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι για το ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό συμφέρον είναι πάνω από όλα.

Αλλά και εκτός της χθεσινής ανακοίνωσης οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και νεολαίοι του σήμερα διαμαρτυρήθηκαν έχοντας επίκεντρο το χαμό των δύο φοιτητών. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο της Κρήτης η τοπική οργάνωση του κόμματος ανέφερε σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, ότι οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου των παιδιών είναι οι γνωστοί, προβεβλημένοι «σωτήρες της χώρας».

Την ίδια ώρα στο Σύνταγμα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα στήνοντας συμβολικά και ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα