Ο στόχος του!

Με την τεσσάρα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη ξεπεράστηκε με τον καλύτερο τρόπο ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Ολυμπιακού να ξεχνά ό,τι έγινε και να επικεντρώνεται πλέον στους αγώνες που απομένουν και περισσότερο στο Κύπελλο.

Πρώτα βέβαια υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης και μετά ο Άρης, αλλά κανείς δεν ξεχνά τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, με την πρώτη να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στον Ναό. Το καλό της υπόθεσης είναι η κατάσταση του Βαλντέζ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το άμεσο μέλλον.

Φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα του την πιο κατάλληλη στιγμή. Στον αγώνα της Κρήτης ήταν ο καλύτερος. Σημείωσε χατ-τρικ, βρήκε και με το παραπάνω τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και αυτόν προορίζει ο Μίτσελ προκειμένου να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Παραγουανός είναι «νταμάρι». Δυνατός παίκτης, που παίζει με πάθος. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ στηρίζει πολλά επάνω του, αφού εκτός των άλλων, είναι καθαρός φορ, ξέρει να παίρνει την κατάλληλη θέση και αναμένεται να επιβεβαιώσει τις σκέψεις του προπονητή του στο γήπεδο.

Keywords