Ο σκηνοθέτης Bill Condon υπερασπίζεται τη Kristen Stewart

Δεν είναι μυστικό πως η Kristen Stewart περνάει δύσκολες ώρες, μετά την αποκάλυψη της απιστίας της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Η ίδια δήλωσε πως αγαπάει τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Robert Pattinson, ωστόσο ο χωρισμός έχει στοιχίσει στη διάσημη ηθοποιό. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί της που την κατηγορούν ανοικτά για την απιστία της και μιλούν δημοσίως, επικριτικά για

αυτήν.

Εξαίρεση στον παραπάνω «κανόνα» φαίνεται πως αποτελεί ο Bill Condon. Ο σκηνοθέτης του «Twilight Saga: Breaking Dawn» υπερασπίστηκε αμφότερους τους δύο ηθοποιούς και κάλεσε τον κόσμο να δείξει σεβασμό και στην Kristen.

Πιο αναλυτικά, ο Condon δήλωσε: «Το γεγονός είναι πως και οι δύο ηθοποιοί (Kristen και Rob) έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους στις ταινίες του ‘Λυκόφωτος’, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της λήψης, αλλά και στην καθημερινή ζωή τους, η οποία ήταν σαν να βρίσκονταν μέσα σε μία.. γυάλα και να τους παρακολουθούν. Πάνω απ' όλα, επέδειξαν πάντα μεγάλο σεβασμό στο κοινό, που έκανε αυτές τις ταινίες τόσο μεγάλη επιτυχία. Τώρα, ήρθε η ώρα, μέρος του σεβασμού που έχουν προσφέρει, να επιστρέψει σε αυτούς».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα