Ο Ρονάλντο «σκότωσε» την πρώτη του αγάπη

Νίκη-πρόκριση μέσα στο Ολντ Τράφορντ σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον πάλαι ποτέ παίχτη τής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τελευταίος, αν και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους «μπέμπηδες», ήταν αυτός που σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, δίνοντας την πρόκριση στη «βασίλισσα» για την επόμενη φάση του Champions League.

Το τελικό 2-1 υπέρ της Ρεάλ επιβράβευσε τις προσπάθειες

του προπονητή των Ισπανών, Μουρίνιο, ο οποίος «διάβασε» σωστά τον αντίπαλό του και πλέον έχει τη φιλοδοξία πως η ομάδα του θα φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ράμος στο 48ο λεπτό, όμως η αποβολή του Νάνι στο 54ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Μοιραία, ο Μουρίνιο διέταξε φουλ επίθεση και δικαιώθηκε μέσα σε ένα δίλεπτο: αρχικά με τη «χρυσή» αλλαγή, τον Μόντριτς που σημείωσε το 1-1 με μακρινό σουτ στο 67ο λεπτό, και στη συνέχεια με τον Ρονάλντο, ο οποίος με κοντινή προβολή στο 69ο λεπτό χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα