ΗΠΑ: Νέος(;) διευθυντής της CIA ο Τζ. Μπρέναν

23:39 5/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Η επιτροπή Αντικατασκοπίας της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε σήμερα, κατά συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ των στελεχών και των δύο κομμάτων, τον διορισμό του συμβούλου του Λευκού Οίκου κατά της τρομοκρατίας Τζον Μπρέναν στη θέση του διευθυντή της CIA.

Η πρόεδρός της Γερουσιαστής Νταϊάν Φέινσταϊν ανακοίνωσε πως με ψήφους 12 έναντι 3 η επιτροπή διαβιβάζει πλέον την έγκριση του διορισμού του Μπρέναν στην ολομέλεια του Σώματος της Γερουσίας: «Ευελπιστώ πως η Γερουσία θα κινηθεί τάχιστα προς
την κύρωσή της», δήλωσε η ίδια.

Μολαταύτα, δεν είναι απολύτως σαφές κατά πόσον θα κινηθεί γρήγορα η Γερουσία προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του Μπρέναν. Σύμφωνα με βοηθό ενός κοινοβουλευτικού μία ψηφοφορία αυτήν την εβδομάδα είναι δύσκολο να οργανωθεί λόγω της επικείμενης χιονοθύελλας που αναμένεται να πλήξει από αύριο την Ουάσιγκτον.

Επιπλέον, οι Ρεπουμπλικανοί Γερουσιαστές ενδέχεται να κωλυσιεργήσουν προκειμένου να εξαναγκάσουν τον Λευκό Οίκο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την απάντησή του στις επιθέσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου στο προξενείο του στη Βεγγάζη.
Keywords
Τυχαία Θέματα